[O2] Potrzebuje informacji jaka jest długość pasów tylnych w

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomekk
    Classic
    • 2005
    • 13

niby i można, ale 1 trzeba uważać żeby ktoś gnający od wawy nie trącił w boczek
    2 na wspólnej hopki są co 100 metrów :twisted:
    o 7 rano przeleci i to jeszcze w sobotę
  • Dig Dug
    L&K
    S_OCP Member
    • 2005
    • 1306
    • Seat

Cześć
    Szukam fotelika dla dziecka i gość w sklepie zastrzelił mnie hasłem, że w fotelikach montowanych tyłem do kierunku jazdy i nie isofix może istnieć problem z długością pasa, czy będzie w stanie objąć fotelik. Nie mam jak podjechać - daleko.

Stąd moja prośba moglibyście zmierzyć długość pasa tylnego w Octavii 2 po całkowitym wyciągnięciu od kotwiczenia przy siedzisku do punktu chowania się przy tylnym słupku.

Kolega Witchen montował interesujący mnie fotelik w O2 tyłem do jazdy, więc jeżeli bedę miał pas co najmniej tej długości co w O2 to mogę kupować w ciemno

Pomiar nawet linijką z biura byłby dla mnie pomocny. Zależy mi na dość szybkiej odpowiedzi, bo chce zamówić w necie już dzisiaj.

Z góry dzięki idę zmierzyć u siebie na parkingu.
    Była O1 jest F2.

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

250 cm OII Liftback liczone od mocowania przy dolnej kanapie, do plastiku na górze w którym chowa się pas. Jak odliczysz ok. 10cm to będzie długość od mocowania na dole do frontu oparcia siedzenia.
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• Dig Dug
        L&K
        S_OCP Member
        • 2005
        • 1306
        • Seat

kowal 2002, Wielkie dzieki fotelik zamówiony. Ja mam 275 cm wiec OK Pomógł dodany

Do adminów:
        Mozna zlikwidować temat jeśli jest taka potrzeba.
        Była O1 jest F2.

Komentarz

Pracuję...